İş Bankası Personel Alımı Yapacak! İş Bankası İş İlanı Başvuru Ekranı Açıldı

İş Bankası yeni iş ilanları yayımladı. İş Bankası tarafından yayımlanan ilanlarda kadrolara göre talep edilen genel ve özel başvuru şartları açıklandı.

İş Bankası Kariyer Duyurusu

İş Bankası tarafından yayımlanan kariyer duyurusunda ise;

“İş Bankası olarak biz; değişen teknoloji ve dinamik çalışma ekosistemine adapte olabilen, kendini serbestçe ifade edip inovatif fikirler üretebilen, lider teknoloji firmaları ile ortak projeler yürüten, kararların bir parçası olan, çevik çalışabilen, öğrenmeye hevesli, iletişimi kuvvetli, yenilikçi, analitik düşünebilen teknoloji takımımıza yeni arkadaşlar arıyoruz.

Kendini geliştirmek ve hayallerini gerçekleştirmek istiyorsan;bu kocaman ailenin bir parçası ol ve sen de teknoloji takımımıza katıl!” ifadeleri yer aldı.

İş Bankası yeni iş ilanlarında ise personel alımı yapacağı kadroları ise;

“Uzman Yardımcısı ile Veri Uzmanı, Siber Güvenlik Uzmanı, Bulut Bilişim Ve Platform Mühendisi, DevOps Mühendisi ve İletişim Ve Ağ Yönetimi Mühendisi” olarak açıkladı.

İŞTE KADRO ŞARTLARI

UZMAN YARDIMCISI ALIMI BAŞVURU DETAYLARI

Uzman yardımıcısı alımı için başvurular 10 Haziran 2019 tarihine kadar alınacak ve sadece “cv.isbank.com.tr”  web adresi üzerinden yapılan başvruular kabul edilecek.

DETAY İÇİN TIKLAYIN

VERİ UZMANI ALIMI BAŞVURU DETAYLARI

Veri Uzmanı, Siber Güvenlik Uzmanı alımı başvuruları cv.isbank.com.tr web adresi üzerinden 28 Haziran 2019 tarihine kadar yapılabilecek.

DETAY İÇİN TIKLAYIN

SİBER GÜVENLİK UZMANI ALIMI BAŞVURU DETAYLARI

Siber Güvenlik Uzmanı adaylarının başvurusu cv.isbank.com.tr üzerinden yapılacak ve başvurular 28 Haziran 2019 tarihine kadar alınacak.

DETAY İÇİN TIKLAYIN

BULUT BİLİŞİM VE PLATFORM MÜHENDİSİ ALIMI BAŞVURU DETAYLARI

Bulut Bilişim Ve Platform Mühendisi ilanına başvurular cv.isbank.com.tr web adresinden yapılacak ve adaylar 28 Haziran 2019 tarihine kadar başvuru yapabilecekler..

DETAY İÇİN TIKLAYIN

DEVOPS MÜHENDİSİ VE İLETİŞİM VE AĞ YÖNETİMİ MÜHENDİSİ ALIMI BAŞVURU DETAYLARI

DevOps Mühendisi ve İletişim Ve Ağ Yönetimi Mühendisi alımı için başvurular 28 Haziran 2019 tarihine kadar alınacak.

dayların başvurusunu cv.isbank.com.tr web adresinden yapması talep edildi.

DETAY İÇİN TIKLAYIN

Exit mobile version