Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'tan Şeffaf Yönetim Hamlesi! İlk Defa Yapılacak

Yavaş, Ankara’nın daha güzel ve daha yaşanabilir ve daha yeşil bir kent olması kapsamında çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Yavaş bu kapsama çözüm odaklı, hızlı ve şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini sözlerine ekledi.

REKOR BAŞVURU

ANFA tarafından düzenlenecek olan”Yeşil alan bakım ve onarım” çalışmaları nedeniyle 1662 firmanın başvuru yaptığını sözlerine ekleyen Yavaş açıklamasında ise bunu “şimdiye kadar görülmemiş rekor bir başvuru” olarak tabir etti.

Açıklamasında ise;

“Bu yıl gerçekleştirilecek olan 8 aylık dönem için Ankara’nın yeşil alan bakım ve onarım işi için birlikte çalışacağımız yol arkadaşlarımızı belirleyeceğiz.

Bunun için ANFA’nın kuruluş tarihi olan 1991 yılından beri ilk defa gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse ANFA web sitelerinde yayınladığımız duyurularımız ile 30 Nisan- 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında tüm firmaların ön başvurularını kabul ettik.

Geçmiş yıllarda her bakım bölgesi için 3 ya da 5 firma davet edilip, defalarca aynı firmalarla sözleşme imzalandığını gördük.

Bizim dönemimizde bölgelere göre ortalama 40-50 istekli, bazı bölgelere ise 80’e yakın istekli başvuru dosyası alınmıştır” dedi.

Büyükşehir Belediyesi bir ilke daha imza atacak. Başkan Yavaş’ın talimatıyla ANFA Genel Müdürlüğü’nde 8-10 Mayıs tarihleri arasında yapılacak ihale canlı yayınlanacak.

Exit mobile version