YÖK Temel Bilimler, Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Hakkında Duyuru Yayımladı

YÖK (Yükseköğretim Kurulu) resmi internet sitesi dün akşam saatlerinde (16.03.2016) tarihinde Devlet üniversitelerine bir yazı gönderdiğini duyurdu.

YÖK Yükseköğretim Kurulu  tarafında yapılan duyuruda üniversitelerde her düzeyde bilgi ve niteliğin arttırılmasına yönelik çalışmalar olduğu ve devlet üniversitelerinden bilgilendirme talep etti. Devlet üniversitelerinde  2015 yılında başlatılan her düzeyde niteliğin arttırılmasına yönelik çalışmaların 2016 yılında da devam edeceği belirtilen üst yazıda. Türkiye için büyük önermi olan Temel Bilimler ( Fizik, Biyoloji, Kimya, Matematik) Ziraat, Orman ve Su Ürünleri alanları için üniversitelerin YÖK ‘e üniversite misyonu, gelişim düzeyi ve performansları için bilgilendirme yapması gerekiyor. Bilgileri en geç 25 mart 2016 tarihine kadar yasemin.ayata@yok.gov.tr adresine göndermeleri gerekiyor.

YÖK Tarafında yayımlanan duyuruda  Yeni YÖK olarak ibaresi dikkat çekiyor.

16 Mart 2016 tarihinde Devlet Üniversitelerindeki eğitimin ve niteliğin arttırılmasına yönelik duyuru YÖK tarafından yayımlandı. 2015 yılında başlatılan niteliğin arttırılması çalışmalarından verim alınması sonrasında bu yılki eğitim dönemlerinde de bu tür çalışmalara hız verileceği biliniyordu. YÖK resmi internet sitesinden yapılan duyuruyla üniversitelerin temek bilimler, ziraat , orman ve su ürünleri alanında yapılacak niteliğin arttırılması çalışmaları için üniversitelerin kendi misyonu , programları, ve talepleri konusunda bir form doldurmaları isteniyor.Formu dolduran üniversiteler en geç 25 Mart 2016 tarihine kadar formu yasemin.ayata@yok.gov.tr adresine göndermeli.

Kamupersoneli.net

 

Exit mobile version