15 Bin Kişilik Aşiret Destekleyeceği Partiyi Açıkladı

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala, AK Parti Siverek’te büyük oy potansiyeli bulunan Karakeçi Aşireti’nin desteğini alarak büyük bir avantaj elde etti.

İlçeye 35 kilometre uzaklıkta bulunan Karakeçi köyünde, Karakeçi Aşireti’nin önde gelenleriAK Parti İlçe Belediye Meclis Üye Adayı Celal Akıl tarafından düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. 

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar yemeğin ardından desteklerini belirtmek için toplanan Karakeçili vatandaşlara hitap etti. Gülpınar açıklamalarında kendilerini misafir eden ve destekte bulunan Karakeçi Aşireti’ne teşekkür etti. 

Konu ile ilgili olarak Gülpınar açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“2011 yılında milletvekili olduğumda, köyleri gezdiğimde, o zaman köylerde ne yol vardı, ne okul vardı. En temel sorunlardan biri köylerde buydu. Her gittiğim köyde, köylüler okul ve yol talep ederlerdi. Şimdi bugün Allah’ın izniyle kaç gündür Siverek’te seçim çalışması yapıyoruz, artık beton asfaltın girmediği köyler neredeyse kalmamış. Karakeçiden tutun, Karacadağ’a, Fırat tarafına her tarafa kuzeyden Güneye, batıdan doğuya beton asfaltın girmediği köy yolu kalmamıştır. Tabii ki kılçık yollar, mezralar onları kast etmiyorum, inşallah Allah imkan verse onları da bu dönemde tamamlayacağız.”

Exit mobile version