Sema Ramzanoğlu Terör Saldırısı Hakkında Konuştu

Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu terör saldırısı hakkında konuşma yaptı. Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun konuşması Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı.  
 
Bilindiği gibi 13 Mart 2016 tarihinde Ankara Kızılay Güven Park otobüs duraklarının önünde bombalı bir araç patlatılarak terör saldırısı gerçekleştirildi. Buna bağlı olarak Türkiye Cumhuriyetinde ki çoğu bakan ve bakanlıklar kendilerine ait resmi internet siteleri üzerinden terörü kınadıklarını ve terörü lanetlediklerini kamuoyuna sundular. 
 
Terörü kınayan ve terörü lanetleyen birçok bakanın arasında Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’da yer alıyor. Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu terör saldırısı hakkında olayın yaşandığı günün ertesinde bir açıklama yaparak patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir taziye mesajı yayınlamıştı. Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu bugün ise terörü lanetlemek adına bir konuşma yaptı ve bu konuşma Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. 
 
Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu bu insanlık dışı saldırıyı sadece insan öldürmek için bu yola çıkanlara lanet okuyoruz diyerek konuşmasına başladı. Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu 13 Mart 2016 tarihinde yaşanan terör saldırısında yaralanıp Dr. Rıdvan Ege Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınan yararlıları ziyaret etti.  
 
Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu terör saldırısında yaralanan vatandaşlarımıza gerekli ilgilerin gösterildiğini ve yaralıların durumlarının iyiye gittiğini bildirdi. Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu terörün tekrar tanımının yapılması gerektiğinin altını çizdi.  
 
Kamupersoneli.net 

Exit mobile version