İş Bankası Memur Alım İlanı Yayımladı! İş Bankası Memur Alımı Başvuru Şartları! İş Bankası Personel Alımı 2019

İş Bankası tarafından yayımlanan duyuruyla beraber bankanın İstanbul’da bulunan Şube ve Genel Müdürlük Bölümlerinde görevlendirmek üzere memur alımı yapılacağı açıklandı.

1 Nisan 2019 tarihinde Pazartesi günü düzenleneceği açıklanan memur alımı sınavı için sınavın ilk aşamasının İstanbul’da gerçekleştirileceği açıklandı.

Yayımlanan ilana son başvuru tarihi ise 22 Mart 2019 Cuma olarak açıklandı ve başvurular İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapılacak.

GENEL ŞARTLAR NELER?

Yayımlanan ilanda adaylardan talep edilen genel şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak zorunlu olarak açıklandı ve yaş şartı itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak zorunlu.

Ayrıca İstanbul’da ikamet ediyor olmak gerekiyor ve erkek adayların en geç 1 Nisan 2019 tarihine kadar askerliğini yapmış olması veya muaf ile en erken 2020 Ağustos’a kadar tecil durumunda olmaları istendi.

Bu şartların yanı sıra adaylardan; 

üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmaları istendi ve bu bölümler iŞ BANKASI web adresinde yayımlandı.

Ancak sağlık durumu olarak ise Türkiye’nin her yerinde görev yapabilecek nitelikte olmak ve bunu kabul etmiş olmak zorunlu.

Ayrıca affa uğrasa bile herhangi bir suçtan dolayı hapis almamak gerekiyor.

Söz konusu adayların; Daha önce, İş Bankası tarafından yapılan Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olması gerekiyor.

DETAYLAR İŞ BANKASI web adresinde yer alıyor…

Exit mobile version