Bakan Soylu'dan Son Dakika! 15 Bin Polis Alımı Yapılacak! 15 Bin POMEM Polis Alımı

Bakan Soylu, İstanbul’a bin 200 yeni bekçi alınacağını ve il genelindeki bekçi sayısının 5 bine çıkacağını ifade ederek, “15 bin yeni polis alıyoruz. Bunun büyük bir bölümünü İstanbul’a vereceğiz. İstanbul’u dünyanın en güvenli şehri haline getireceğiz.” dedi.

Cumhur İttifakı’nın aleni bir ittifak olduğuna vurgu yapan Bakan Soylu, “Biz burada MHP’li kardeşlerimizle beraber aynı sofradayız. Temenni ederim ki Kılıçdaroğlu ile HDP’lilerle aynı masada otursun.” ifadelerini kullandı.

“Bekçi sistemi Cumhurbaşkanımızın ürettiği bir sistem. ‘Vatandaşımız rahat uyurken bekçi görev başında olacak dedi’ ve hemen 10 bin bekçi alımı yaptık. İstanbul’a 2 bin 800-2 bin 900 bekçi verdik. Şimdi İstanbul’a bin 200 veya bin 250 bekçi daha veriyoruz. Toplamda 4 bin bekçi olacak. Dün akşam belirledik 8 bin bekçi çıkıyor Mart’ta, binini İstanbul’a veriyoruz. Böylelikle İstanbul’daki bekçi sayısı 5 bin olacak.10 bin polis alıyorduk. Sayıyı dün akşam 15 bine çıkardık. 15 bin polis alacağız. Bunun büyük bir bölümünü de İstanbul’a vereceğiz.” İfadelerini kullandı.

Exit mobile version