Sahil Güvenlik Komutanlığı 300 Askeri Personel Alımı Yapacağını Açıkladı!

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda ise;

“2019 Yılı Jandarma Genel Komutanlığına Ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Alınacaktır” denildi.

İLAN DETAYLARI

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında eğitimlerle beraber öğretiem aldıktan sonra  Jandarma Genel Komutanlığının erkek/kadın muvazzaf/sözleşmeli astsubay ve Sahil Güvenlik Komutanlığı için erkek/kadın sözleşmeli astsubay ihtiyacının karşılanması için başvuruların 25 Şubat 2019 tarihi itibariyle başladığı açıklandı ve söz konusu başvurular 13 Mart 2019 tarihinde sona erecek.

KILAVUZ DETAYLARI

Ayrıca adaylar 300 askeri personel alım ilanı için detayları incelemelerini;

“www.jandarma.gov.tr, www.sahilguvenlik.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.dpb.gov.tr” web adresleri üzerinde yayımlanan “2019 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu” kapsamında yapabilirler.

Bunun yanı sıra konuya yönelik olarak tüm detaylar 2019 Yılı Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu” içerisinde yer almaktadır.

BAŞVURU YERLERİ

Adaylar başvurularını sadece “https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris” internet adresi üzerinden “Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden” e- devlet pencresinden yapacaklar.

ŞAHSEN VEYA POSTA YOLU İLE YAPILAN BAŞVURULAR GEÇERSİZ SAYILACAK

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Exit mobile version