Öğretmen İsteğe Bağlı İl İçi Yer Değiştirme Başvuruları Uzatıldı

 Başvuruları kaçıran öğretmenler içim MEB kıyağı. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenler için il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları için geç kalan öğretmenlere 1 günlük ek süre verdi.


Öğretmenlerin İl içi İsteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 27 Mayıs 2016 saat 17:00’a kadar uzatıldı. Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü resmi internet sayfasından dün sona eren öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ile alakalı bir duyuru yayımlandı.

MEB 

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü  söz konusu başvuru işlemlerinin bugün saat 17:00’kadar uzatıldığını bildirdi. İşte MEB İnsan Kaynakları tarafından yapılan duyuru ; 

20/05/2016 tarihinde başlayan ve 26/05/2016 tarihinde sona eren öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları  27/05/2016 tarihi saat 17:00´a kadar uzatılmıştır.

İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

MEB duyuruları , kamu haberleri, ekonomi haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri ve çok daha fazlası kamu haberlerinin merkezi ve kamu haberciliğinin tarafsız ve doğru sesi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek ; ekonomi haberlerinden, son dakika haberlerinden, kamu personeli alım haberlerinden, MEB duyurularından ve çok daha fazlasından haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version