Askeri Personel Alım İlanları

KKK Ve JGK, Sözleşmeli Er, Uzman Erbaş, Uzman Çavuş, Uzman Onbaşı Ve Muvazzaf Sözleşmeli Astsubay Alımı Yapıyor!

MUVAZZAF SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY ALIMI

Jandarma Genel Komutanlığına Ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde görevlendirlmek şartıyla Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay alımı yapılacak.

Ayrıca Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi başkanlığı bünyesinde eğitim ve öğretim görerek, Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinin erkek ile kadın muvazzaf/sözleşmeli astsubay ile Sahil Güvenlik Komutanlığının erkek ile kadın sözleşmeli astsubay kadro ihtiyacı olması nedeniyle başvuruların 25 Şubat 2019 tarihinde başlayacağı ve 13 Mart 2019 tarihinde sona ereceği açıklandı.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Yayımlanan Muvazzaf/Sözleşmeli branş dağılımları, başvuru şartları ve diğer tüm detayların “www.jandarma.gov.tr, www.sahilguvenlik.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.dpb.gov.tr adreslerinde” yayımlanan 2019 yılı “2019 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu” ile beraber “2019 Yılı Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu” kapsamıan göre yapılacak.

13 BİN SÖZLEŞMELİ ER ALIMI

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Sistemi resmi internet adresi aracılığıyla yayımlanan duyurunun detaylarına göre 13 bin sözleşmeli er alımı yapılacağı açıklandı.

Ayrıca ilana başvuru yapmak isteyen adayların başvurularını e- devlet üzerinden yapmalarının zorunlu olduğu ifade edildi.

Milli Savunma Bakanlığı e- devlet ekranı aracılığıyla başvurular yapılabiliyor.

UZMAN ERBAŞ ALIMI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanan detaylara göre; Piyade, tank, topçu, muhabere, istihkâm, ulaştırma, ikmal, bakım, sıhhiye, veteriner ve hava savunma gibi branşlarda istihdam edilmek üzere 2019 yılı uzman erbaş yani uzman çavuş ve uzman onbaşı alınıyor.

Ayrııca İlan için belirlenen son başvuru tarihi ise 31 Mayıs 2019 olarak açıklandı.

Bir Yorum

  1. 5 yıldır hava kuvetlerinde sözleşmeli Erim okadar haksızlığa ugardik ki hangi birini anlatayım hava kuvetlerinde sozlmeli erlik yapılmaz aklı olan gelmesin karaya gidin daha iyi

  2. Bayanlarda boy oranı biraz daha esnek olursa birçok kişinin mağduru gideril

  3. Uzman çok alımı n detay lari nasıl aciklama yaparsanız sevinir im

  4. Kkk uzman onbasi da değerlendiriliyor diyor açıklanan varmi

  5. Şu kpss illetini kaldırın lütfen lisans mezunlarının önü açılsın

  6. Gönülden vatana hizmet etmek isteyen bir sürü insan var Kpss vatan kurtarmaz kaldırılsın artık herşeye engel

  7. yaşı yükseltin artık esnetilme yapın bizde basvuralım