MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı Başvuruları Başladı! 2019 Sözleşmeli Er Alımı! Sözleşmeli Er Başvuru Ekranı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan kılavuzda sözleşmeli erbaş ve erliğe yönelik genel bilgilere, kimlerin başvuru yapabileceği ve başvuruların nasıl veya nereden yapılacağı hakkında tüm bilgilere, seçim aşamaları hakkında tüm detaylara ve değerlendirme ile beraber sınıflandırma faaliyetlerine yönelik bilgilere yer verildi.

Sizlerde en az ilkokul mezunu olduysanız ve 25 yaşını bitirmemiş “01 Ocak 1994 tarihi ile 31 Aralık 1999 tarihleri arasında doğanlar) arasında yer alıyorsanız ve diğer başvuru şartlarına uygunsanız kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyarak başvuru yapabilirsiniz.

GENEL HUSUS AYRINTILARI

Söz konusu kılavuz Milli Savunma Bakanlığının (MSB) 2019 yılında Kuvvetleri Komutanlığına alımını yapacağı sözleşmeli er teminiyle alakalı hususları barındırmaktadır.

BAŞVURU EKRANI

Yapılacak olan ön başvurular “https://personeltemin.msb.gov.tr” üzerinden kılavuzun yayımlanmasıyla beraber internet adresinden kılavuzun yayınlanmasıyla birlikte başladı.

Ayrıca internet üzerinden online olarak başvuru programı kullanılma talimatıyla beraber belirtilen esaslara göre başvuru formunun doldurulmasıyla birlikte yapılacaktır.

Başvuruları uygun olan bütün adayların başvuru kabul edilmeleriyle beraber seçim aşama sınavlarının internet üzerinden yayınlanacak tarihte MSB Per.Tem.D.Bşk.lığında (Cebeci/ANKARA)
icra edilecektir.

KADRO ŞARTLARI VE BAŞVURU EKRANI HAKKINDA TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Exit mobile version