2016 Öğretmen İl içi Yer Değiştirme Başvuruları için Son Gün

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenler il içi yer değiştirme için başvuru işlemleri 26 Mayıs 2016 (bugün) sona eriyor. Başvuruda bulunmak isteyen öğretmenlerin MEBBİS üzerinden söz konusu başvuru işlemlerini gün içerisinde tamamlamaları gerekiyor. Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından öğretmenlerin il içi yer değiştirme işlemleri ile ilgili başvuru kılavuzu geçenay içerisinde yayımlanmıştı.

İl içi yer değiştirme takvimine göre il içi yer değiştrime için başvuruda bulunacak öğretmenlerin 20 Mayıs 2016 ile 26 mayıs 2016 tarihleri arasında başvurularını MEBBİS üzerinden gerçekleştirmeleri gerekiyordu. Başvuru işlemleri için son güne girildi , Söz konusu başvuru işlemlerinden sonra öğretmenlerin atamaları valilikler tarafından yapılacak. Atamaların 6 Haziran 2016 tarihinde yapılacağı ve ataması yapılan öğretmenin 17 Haziran 2016 tarihine kadar hali hazırda çalıştığı kurumdan ilişiğini kesmesi gerekecek. 

MEB personeli haberleri, kamu personeli, gündem haberleri, son dakika haberleri,ekonomi haberleri ve daha fazlası için kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmeler ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilir ve önemli duyuruları bildirim olarak alabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version