Eski Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Öğretmenlere Veda Etti

 Eski Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı 65.Hükümet ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na geçti. Milli Eğitim Bakanlığı süresince birlikte çalıştığı çalışma arkadaşlarına ve öğretmenlere bir veda sms’i gönderen Nabi Avcı artık Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapacak.  

Son zamanlarda öğretmen atamaları ile adı sık sık gündeme gelen eski Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın eğitim alanında yaptığı çalışmalar kimi kesimler tarafından takdir edilse de mecliste eğitim sistemini sekteye uğrattığı gerekçesiyle çeşitli soru önergeleri ve gensoru önergeleri verilmişti.

Eski Milli Eğitim Bakanı öğretmenlere : “Sevgili öğretmenim, Hep söylediğim gibi “Bakanlar unutulur, öğretmenler unutulmaz.” Hep gönlümde olacaksınız. Sağlık ve esenlik dileklerimle gözlerinizden öpüyorum. Nabi Avcı” şeklinde bir sms atarak tüm öğretmenlere veda etti.  Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kültür paketi ile açıklanan personel alımı hakkında neler yaşanacağı ise henüz netlik kazanmadı.Bilindiği gibi eski Kültür ve Turizm Bakanı’nın atamalar konusunda yetersiz kaldığı ve söz konusu atamaları bekleyen adayları mağdur ettiği sık sık dile getiriliyordu. Bakalım Nabi Avcı atama bekleyen KPSS mağdurları için ne gibi çalışmalar yapacak.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri , MEB duyuruları ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Exit mobile version