Öğretmen

Atama Bekleyen Öğretmenler için Yeni Umut İsmet Yılmaz

 Milli Savunma Bakanlığı’ndan, Milli Eğitim Bakanlığı’na geçen İsmet Yılmaz’dan öğretmenler atama kararı müjdesi bekliyor. Yeni kabine listesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı. Ve öğretmen adayları yeni bakandan kendilerini ilgilendiren herhangi bir açıklama gelip gelmeyeceğini beklemeye başladı.

Atanamayan Öğretmenlerin Ağustos Hüznü Müjdeye Döner Mi?

Bilindiği gibi hükümetin seçim vaatleri arasında yer alan 30 bin öğretmen ataması şubat ayında gerçekleşmiş ve eski bakan Nabi Avcı, tüm öğretmen atamalarını şubat ayına endekslemeyi planladıklarını dile getirmişti. Her sene yapılan ağustos atamalarının bu sene yapılmayacağı endişesine kapılan atanamayan öğretmenler ise yeni bakan ile belki bir müjdeli haber ile karşılaşıp karşılaşmayacaklarını merak etmeye başladı. Yeni Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz  ilerleyen günlerde bakalım ne tür açıklamalarda bulunacak.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden , son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamu haberleri merkezi kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulaması tamamiyle ücretsiz ve kolay bir arayüze sahiptir. MEB duyurularından sosyal medya üzerinden de haberdar olabilirsiniz.Söz konusu duyuru ve haberleri takip edebilmek için sosyal medya sayfalarımızı beğenebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. atama olup olmaması umurumda değil atama yapıyorsunuz yıllardır fizik öğretmenleri olarak mağduruz artık 2000 3000 fizik öğretmenlerine kontenjan ayrılmalı