AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı Görev Başvuruları Başladı

2015-2016 Açıköğretim programları bahar dönemi ara sınavı için görev talepleri sistemde aktif. Sistemden görev taleplerinizi 20.03.2016 tarihine kadar iletebilirsiniz. 

16-17 Nisan 2016 tarihinde planlanan AÖF bahar dönemi ara sınavı için Anadolu Üniversitesi Görevli işlemleri panelinde görev alımı açıldı. Görev alımları için son tarih olarak 20 mart 2016 bildirildi. Sınav görevi alabilmek için AÖF augis sistemine giriş yapmanız gerekiyor. AÖF augis’e giriş yapabilmek için aşağıdaki linki takip edebilirsiniz.

https://sinav.anadolu.edu.tr/augis/

Daha sonra giriş yaptığınız augis sisteminde bulunan menüden “Görev Talebi” butonuna tıklamanız gerekiyor.Görev almak istenen oturum tercihi arasında 4 tercih var görev almak istediğiniz oturumlardan birini seçin bunların arasında 1. Oturum Cumartesi günü 09:30 , 2.Oturum pazar günü 09:30, 3.Oturum Cumartesi 14:00, 4.Oturum Pazar günü 14:00. Eğer herhangi bir yabancı dil bilgisine sahipseniz ya da görme engelliler için okuyucu görevi talebiniz varsa yabancı dil seçimini yapabilirsiniz. İstemiyorsanız hiç bir seçeneği işaretlemeyin.

AÖF Sınav Görevi Başvuru Ekranında 5 Bina Seçiyorsunuz

Sınav görevi başvuru ekranında en az 5 bina seçimi yapıyorsunuz. Daha sonra yeşil bit buton olarak sunulan “Seçtiğim sınavlarda görev almak istiyorum” kısmına tıklayın. Açılan pencerede size “Seçtiğiniz sınavlarda görevlendirilmek üzere talepte bulundunuz.Bu talebiniz görevli atamaları sırasında göz önünde bulundurulacak. Devam etmek istiyor musunuz?” şeklinde bir uyarıyla karşılaşacaksınız okuyup “evet”‘i onaylayın.

2016 Yılı Sınav Görevlisi Ücretleri
Sınav Gözetmeni: 85 TL
Sınav Salon Başkanı: 95 TL. Bu ücretler ocak ayında yapılan sınavlarda verilen ücretlerdir…

Kamupersoneli.net

Exit mobile version