28 Nisan 2016 TEOG T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük Sınavı Soru ve Cevapları Yorumları ( Sınav Zor Muydu? , Kolay Mıydı?)

28 Nisan 2016 TEOG İkinci Dönem T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük Yorumları


2016 TEOG T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük sınavı sona erdi. Öğrenciler 40 dakikalık süre içerisinde 20 çoktan seçmeli soruyu yanıtladı. Sizce T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük sınavı zor muydu? Kolay Mıydı? Sınavlar hakkında düşüncelerinizi, sınavlar esnasında varsa yaşadığınız sorunları, karşılaştıysanız usulsüzlükleri bizlere bildirebilirsiniz. T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük sınavındaki sorular hakkındaki görüşlerinizi sayfanın en altında bulunan yorumlar kısmından bizlerle ve sınava giren diğer öğrencilerle tartışabilirsiniz.

TEOG Sınavları Hakkında Görüşleriniz

Sizce iki günlük TEOG maratonunda en zor sınav hangisiydi? T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük sınavındaki en zor soru ve sorular hangileriydi? Sınavda herhangi bir süpriz soruyla karşılaşıp affalladığınız oldu mu? Hatalı soru olduğunu düşündüğünüz soru ya da sorular var mı? Tüm bu soruların cevabını yazının başında da belirttiğimiz gibi sayfanın altında bulunan yorum kısmından diğer öğrenciler ve ziyaretçilerle paylaşabilirsiniz.

TEOG Maratonu Sona Eriyor

TEOG 2. Dönem sınavlarının sonuncusu olan “Yabancı Dil” sınavı bugün yapılacak ve 2 günlük TEOG maratonu sona erecek.

TEOG Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

TEOG sonuçları Haziran ayı içerisinde MEB Tarafından açıklanacak.

Tüm Sınavların Soruları ve Cevapları

Söz konusu  Sınav soruları ve cevaplarının tamamı açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim almak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını google play üzerinden indirebilirsiniz.
Exit mobile version