Yalçın Akdoğan:Başmüfettiş Hayatını Kaybetti

Dün akşam (13.03.2016) meydana gelen saldırının bilançosu yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Sabah saatlerinde Galatasaray futbolcularından Umut Bulut’un da babasının saldırıda hayatını kaybettiği duyurulmuştu. Bir çok vatandaşın yapılan kahpece saldırı sonucu hayatını yitirdiği ve durumu kritik vatandaşların tedavilerinin sürdüğü haberleri geliyor. Başbakan Yardımcısı Sn Yalçın Akdoğan  twitter’daki resmi hesabından “Vakıflar Genel Müdürlüğümüzde başmüfettiş olan Oğuzhan Dura da Güvenpark’taki saldırıda hayatını kaybetmiştir.Allah rahmet eylesin” dedi. 

Bedelini Ağır Ödeyecekler

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan resmi twitter hesabından terör saldırısıyla alakalı görüşlerini dile getirmeye devam ediyor. Akdoğan Twitter’dan son mesajında “Canlar’ımıza kasteden, masum sivilleri katleden alçaklar bunun bedelini ağır ödeyecekler.Allah hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet etsin” dedi. Çeşitli devlet büyükleride terör saldırısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Akşam saatlerinde olayın akabinde 27 olarak açıklanan hayatını kaybeden sivillerin sayısı her geçen dakika artma tehlikesiyle karşı karşıya. Alınan duyumlara göre durumu kritik vatandaşlardan hayati riski yüksek olanlar çok fazla. 

Kızılay Saldırısı

Ankara Kızılay Güvenpark’ın hemen yanında bulunan ve Ankara’nın merkezi konumundaki otobüs duraklarında dün akşam saatlerinde terör örgütü mensubu bir kadının bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Akşam saatlerinde 27 olarak açıklanan ölü sayısı 14 Mart 2016 tarihinde 37 olarak bildirildi. 

Ankara Saldırısında kullanılan araç için operasyon

Şanlıurfa polis ekipleri Ankara saldırısında kullanılan aracın Şanlıurfa’dan temin edildiğini tespit etti. Şanlıurfa Cumhuriyet Caddesinde bulunan bir galeriye baskın düzenleyen polis ekipleri 3 zanlıyı gözaltına aldı. 3 zanlı yapılacak kontrollerin ardından sorgulama için Ankara’ya getirilecek.

Kamupersoneli.net

Exit mobile version