Özel Sektör İş İlanları

Ustamgeliyor.com Türkiye’de Binlerce Ustaya İstihdam Sağlıyor!

Kurulduğu yıldan bu yana ödüllerle adından söz ettiren https://www.ustamgeliyor.com Türkiye’de binlerce ustaya iş istihdamı sağlıyor. 2014 yılında hizmet vermeye başlayan ve girişimcilik adına ülkenin en önemli projelerinden biri olma özelliğine sahip olan platform, 100 bin potansiyel usta kayıtlı olarak Türkiye’nin tüm kentlerine hizmet veriyor.

Vatandaşlar ustaya ihtiyaçları olduğunda herhangi bir ücret ödemeden bu platform üzerinden en güvenilir ve en nitelikli ustalara kolayca ulaşıyor. Hizmet kalitesini sürekli arttıran ve yeniliklerle web adresinin çok daha kolay ulaşılır ve kullanılır olmasını sağlayan site, yaklaşık 300 farklı kategoride hizmet sunuyor.

Aralarında tesisat, klima, temizlik, mantolama, nakliyat, boya badana gibi onlarca kategoride binlerce ustaya ulaşma imkânı sunan platformda aynı zamanda inşaatın tüm alanları da mevcut. Ayrıca çok yakında 2 bin ilave kategori de siteye eklenecek. Hali hazırda mimarlıktan çatı onarımına, zemin döşemeden sıva işlerine kadar aklınıza gelebilecek tüm alanlarda kategori açılmış durumda.

Vatandaşlar Ustamgeliyor.com Adresini Güvenilir Buluyor!

İnşaat firmalarının da artık bu platformdan usta bulmaya başladığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Kadrosunda yer alan tüm ustaları büyük bir titizlikle seçen web adresi şimdiye dek hiç şikâyet almadı. Bu yönüyle de sanal ağda en çok güven veren internet siteleri arasında gösteriliyor. Yapılan ankette site üzerinden usta bulan vatandaşların bu siteyi gayet güvenilir buldukları sonucuna ulaşıldı.

Sitede ustalar için bir puanlama sistemi mevcut. İşini iyi yapan ve memnuniyet kazanan ustaların puanı artıyor. Bu sayede vatandaşlar da kendilerine fiyat teklifi bulunan ustalar hakkında bir fikir sahibi olabiliyor. Ayrıca vatandaşlar diledikleri ustayı tercih edebiliyor. Bu noktada herhangi bir kısıtlama bulunmuyor.

Ustamgeliyor.com İş İstihdamı ile Ekonomiye Katkı Sağlıyor

Binlerce ustaya iş istihdamı sağlıyor olmasıyla da Türk ekonomisine hatırı sayılır bir katkı sağlayan bu site geçtiğimiz günlerde önemli bir yatırıma da mazhar oldu. Avrupa’nın saygın kuruluşları arasında yer alan YASKO ustamgeliyor.com girişimine 500.000 Euro yatırım yaparak sektörün gündemine oturdu.

Bu yatırım sitenin yurt dışına açılmasını da beraberinde getirdi. Platform aralarında Almanya’nın da bulunduğu 7 farklı ülkede de hizmet vermeye hazırlanıyor. Berlin’de sitenin ilk yurt dışı ofisinin açılışı yapıldı.