Kadro Meselesi ve Kamuya Geçiş Sonrası Maaşlar Hakkında İşçiler Ne Diyor

 Taşeron meselesini en çok irdeleyen ve gelişmeleri yakından takip eden site hiç kuşkusuz kamupersoneli.net’tir. Çalıştıkları kurumlarda modern köle olarak hakları sömürülen emekçilerin kamuda istihdam edilerek diğer çalışanlarla eşit hale getirilmesi en büyük temennimizdir. Kamu Personeli sitesi olarak taşeron meselesini öncesi sonrası olarak irdelemeye devam ederken sitemize gelen yorumlarıda sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bilindiği gibi en son gelişmeler sonrasında sınav sisteminin her kurumda olmayabileceği belirtilmişti. Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlarken kadroya geçecek işçiler için kurumların sınavı kendi bünyesinde yapabileceği ve sınavların niteliğinin kurumlar tarafından belirleneceği dinle getirilmişti. Sınavlar hakkında net açıklamaların kısa zaman içerisinde yapılması bekleniyor. 

İşte Taşeron işçilerin Kadro ve Maaşlar Hakkındaki Yorumları ;

Maaşlarda Haksızlık Var!

Siracettin İsimli bir Kamu Personeli Ziyaretçisi “Maaşlarda haksızlık var aynı işi yaptığımız ama ayrı kurumlarda çalıştığımız arkadaşlar var onla bizden yüzde otuz fazla maaş alıyor biz asgari ücret saygılarımla” 

Oğlum Taşeron Meselesi Yüzünden İşsiz Kaldı

Nebahat İsimli Bir Ziyaretçi ; “tarım bakanlığında 8 yıldır çalışan oğlum işe başlatılmadı taşoron neye göre taşoron kadroyu 4 gözle beklerken oğlum işsiz kaldı seçim öncesi çalışıyordu işe başlatılmadı ALLAHA havale ediyorum”

Otopark Bile Çok

Lebis Lebi Rumuzlu Bir Kullanıcı “TAŞERON ÇALIŞTIĞI KURUMUN OTOPARKINI BİLE KULLANAMIYOR O BİLE ÇOK GÖRÜLDÜ BİZE.”

Her Şeyi Hükümete YÜKLEMEYİN!

Taşeron = Köle Rumuzlu Bir Kullanıcı : “Valla arkadaşlar her şeyi hükümete yuklemeyin bizim hicmi suçumuz yok ne isterlerse veriyoruz onlara biz böyle birlik olmadığımız sürece ezilmeye bukulmeye devam ederiz.Artık hiç bir şey umrumda değil benim için ailem ve çocuklarım önemli ülkemize en büyük fedakarlığı biz yaptık asgari ucret aldık cok çalıştık onlar cumartesi pazar yatarken biz calistik,bizim cocuklarimiz devlet okullarinda okurken onlarin çocukları koleje gitti,biz tavuk mangal yaparken onlar et yapti ailelerimiz etin tadini unuttu balık hayal oldu.Allah aşkına bu adaletmi? hakmi? su an bile universiteyi bitirmis,kpss kazanmis kisilerce assalanip rencide ediliyoruz,ekmemize göz dikiliyor biz ne yapalım senelerce her seye katlan nicin bir gün biz ve çocuklarımız rahat etsin sonuç yine hüsran artık ben bu şekilde cikarsa (ö. S.p.)kimseye ozelliklede bu hükümete inanmiyacam herkeze hayatta saglik huzur mutluluk bereket diliyorum.taseron arkadaslar Allaha emanet olun.”

Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız Hakkımızı Verecek İnanıyorum

Ertan İsimli Bir Kullanıcı : “Kadromuzu istiyoruz hakkımız bu yıllardır bekledik. İnşallah Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız herkese şartsız kadrosunu verecek.buna inanıyorum”

Taşeron işçilerini dinlemeye sıkıntılarını dile getirmeye devam edeceğiz. Bizlere destek olmak için kamupersoneli.net android uygulamasını cep telefonunuza indirebilir , Sosyal medya sitelerinden takip etmeye başlayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Exit mobile version