2016 TEOG 2. Dönem Matematik Sınavı Soruları ve Cevapları ( Zor Muydu? , Kolay Mıydı? )

 TEOG 2. Dönem Sınavlarının birinci gün oturumu sabah saatlerinde Türkçe dersi ile başladı. Söz konusu sınav 09:00’da başlamış ve 09:40’ta sona ermişti. Sınavlar hakkında tüm görüşleri soru ve cevapları incelemek için lütfen tıklayınız.


2016 TEOG 2. Dönem Matematik Sınavı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Ortak Sınavlar’ın birinci gün oturumunda ikinci sınav Matematik dersi’nden oldu. Sınav 10:10’da başladı ve öğrencilere 20 soru soruldu. Söz konusu matematik sınavında öğrenciler 20 soruyu 40 dakika içerisinde cevapladı. Sınav hakkında düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmıyla bizimle ve diğer sınava giren öğrencilerle paylaşabilirsiniz. Sizce sınavdaki en zor sorular hangileriydi. Sınav zor muydu? Kolay Mıydı? İlk gün oturumunda böylece ilk iki sınav sona ermiş oldu.

Birin Gün Oturumu Din Kültürü Sınavıyla Sona Eriyor

Son Sınav Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden olacak ve öğrencilere diğer derslerde olduğu gibi 20 soru sorulacak. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınavı 40 dakika sürecek. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavından sonra birinci gün oturumları son bulmuş olacak.

İkinci Gün Oturumunda Hangi Derslerden Sınavlar Olacak

TEOG ikinci gün oturumu fen ve teknoloji sınavıyla başlayacak, T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük sınavıyla devam edecek ve Yabancı Dil sınavıyla TEOG maratonu sona erecek. Bilindiği gibi öğrencilerden 29 Nisan 2016 ‘da okulların tatil olup olmayacağı yönünde çok fazla yorum alıyorduk. MEB tarafından yapılan açıklamaya göre , 29 Nisan 2016 tarihinde yani TEOG sınavlarının ertesinde eğitim öğretime tüm okullarda devam edilecek.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika gelişmeleri, MEB duyuruları ve daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’i takip ederek söz konusu sınavların tüm gelişmelerini cep telefonunuza bildirim olarak alabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version