MEB EBA Öğrenci Giriş Nasıl Yapılır? ( 2016 TEOG Sınav Soruları ve Cevapları Hakkında Her Şey )

TEOG Soruları ve cevapları Eğitim Bilişim Ağı sistemi üzerinden öğrencilerle paylaşılacak. Eba girişleri oldukça basit yapılabilmektedir.

TEOG Soru ve Cevapları

TEOG soru ve cevaplarını görmek isteyen öğrenciler” http://giris.eba.gov.tr/EBA_GIRIS/giris.jsp” adresini ziyaret ettikten sonra kendi kullanıcı adları ve şifrelerini girerek sınav soru ve cevaplarını görebilecekler.

TEOG heyecanı sürüyor. Gün içerisinde Türkçe testi yapıldı. Matematik testi 10:10’da başlayacak. Birinci gün oturumunun son sınavı ise Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden olacak. :Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavı 11:20’de başlayacak ve sınav toplam 40 dakika sürecek. Söz konusu sınavlardan sonra birinci gün oturumu tamamlanmış olacak. 28 Nisan 2016 tarihinde yani yarın ikinci gün oturumları yapılacak. İkinci gün oturumunda öğrenciler Fen ve teknoloji, T.C İnkilap tarihi ve atatürkçülük, Yabancı dil sınavlarının heyecanını yaşayacak.

TEOG yorumlarınızı, sorular ve cevaplar hakkında fikirlerinizi bizimle sayfanın altında yer alan yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

MEB duyurularından, sınavlardan , ÖSYM ve YÖK haberlerinden her yerde haberdar olmak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in forumlarını ziyaret ederek sınavlar hakkındaki düşüncelerinizi forum ziyaretçileri ve forum yöneticileriyle paylaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version