2016 TEOG Türkçe Sınavı Soruları ve Cevapları ( Öğrenci Yorumları , Kolay Mıydı? , Zor Muydu? )

TEOG Türkçe Sınavı Yorumları ( Kolay Mıydı , Zor Muydu? )


Ortak Sınavların birinci gün oturumunun ilk sınavı olan “TEOG Türkçe sınavı” yapıldı. TEOG Türkçe sınavı saat 09:00’da başladı ve öğrencilere 20 soru sorulup 40 dakika süre verildi. Sınav hakkındaki düşünceleriniz neler sizce Türkçe sınavı zor muydu? , Kolay mıydı? , Beklediğiniz sorularla mı yoksa süprizlerle mi karşılaştınız? Değerli öğrenciler sınav esnasında yaşadıklarınızı sınav öncesi ve sonrası duygularınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Sınavdaki en zor sorular ve cevaplarını bizimle paylaşabilirsiniz?


Sizce sınavdaki en zor ve en basit sorular hangileriydi?


Geleceğimizin garantisi olan öğrencilerimizin yorumlarını dikkatle inceliyor ve haberleştiriyoruz. Sınavlar esnasında herhangi bir usulsüzlük, hata ile karşılaştınız mı? tüm bu soruların yanıtını sayfanın altında bulunan yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

TEOG Sınavları Hangi Derslerden Yapılıyor?

Bilindiği gibi TEOG sınavlarında öğrencilere Türkçe , Matematik , Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen ve Teknoloji, T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil derslerinden sorular soruluyor.

Sınavlar Ne Kadar Sürüyor?

Sınavlar 2 oturum halinde yapılıyor ve her dersten 20 soru sorulup 40 dakika süre veriliyor. Sınavların öncesinde ve sonrasında kamupersoneli.net olarak öğrencilerimizi ve onların velilerini dinlemeye onların sınavlar hakkındaki düşüncelerine yer vermeye devam ediyoruz.


Eba üzerinden sınav soru ve cevaplarının tamamı yayımlanır yayımlanmaz bildirim alabilirsiniz.

Kamu haberleri, gündem haberleri, sınavlardan gelişmeler, en yeni MEB duyuru ve haberleri kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden her yerde haberdar olabilir, sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim alabilirsiniz. Kamupersoneli’nin android uygulaması google play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilmektedir.

Exit mobile version