29 Nisan Okullar Tatil mi? TEOG Sonrası Okulların Durumu Hakkında MEB'den Açıklama Geldi

 29 Nisan Okullar Tatil mi? 2016 TEOG 2. Dönem Sınavından sonra okulların tatil olacağına dair haberlerle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir açıklama gelemmişti. Kısa zaman önce Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 27-28 Nisan 2016 tarihinde yapılacak Ortak Sınavlar sonrasında okulların tatil olmadığı bildirildi. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 2. Dönem sınavı için öğrenciler artık saatleri sayıyor. Kısa zaman sonra gerçekleşecek ve 2 gün sürecek TEOG heyecanı sonrasında okullar yine her zaman ki gibi açık olacak. 29 Nisan Cuma 2016 okullar tatil değil. 


TEOG Kaç Oturumdan Oluşuyor? , TEOG ‘da Kaç Soru Soruluyor?

TEOG iki oturumdan oluşacak. TEOG 1.gün oturumunda öğrenciler Türkçe, Matematik , Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavlarının heyecanını yaşayacak. Söz konusu sınavlarda her dersten 20 soru sorulacak ve öğrencilerin söz konusu soruları 40 dakika içerisinde cevaplaması gerekecek. Ortak Sınavlar 2. gün oturumunda Fen ve Teknoloji, T.C İnkilap tarihi ve Atatürkçülük ve Yabancı Dil derslerinden sınava girecek. İkinci gün oturumundaki sınavlarda ilk gün olduğu gibi her derste 20 soru sorulacak ve söz konusu 20 sorunun cevaplanması için 40 dakika süre verilecek.

MEB Okullar Tatil Mi ? Sorusuna Yanıt Verdi!

27 Nisan 2016 Çarşamba ve 28 Nisan 2016 Perşembe günü gerçekleşecek TEOG sınavlarından sonraki gün 29 Nisan 2016 Cuma okullar tatil olmayacak. Eğitim öğretime devam edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan duyuruları ve diğer gelişmeleri en kısa yoldan öğrenmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Exit mobile version