EGM 15 Bin Polis Alımı Yapacak ( İlanlar Çıkar Çıkmaz Haberdar Olun )

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne 15 Bin Polis Kadrosu İhdas Edildi

15 Bin Polis Memurunun alımı, 25 yaş altındaki gençlerin Genel Sağlık Sigortası Borçlarının silinmesi, Kanal İstanbul ve Sur’un yeniden inşasını içeren düzenlemelerin bulunduğu torba yasa bilindiği gibi Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe gi,rmişti. 15 Bin polis memuru alımı için yakın zamanda personel alım ilanlarının çıkabileceği biliniyor.


65 Yaş Aylığı 

Ayrıca 26 Nisan 2016 tarihli resmi gazete’de 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ‘da yürürlüğe girdi.  Torba kanun tasarısı uzun zamandır bekleniyordu.

15 Bin Polis Memuru Alımı Duyurularından Haberdar Olun

Hükümetin seçim vaatlerinin bir çoğunu içerisine alan ve bir çok alanda reform niteliği taşıyan yenilikleri barındıran torba kanun tasarısının meclisten geçmesi sonucunda , Emniyet Genel Müdürlüğü’ne 15 Bin polis kadrosu ihdas edildi. Söz konusu kadrolara personel istihdam etmek için EGM tarafından yakın zaman içerisinde ilan çıkacaktır. 15 Bin polis memuru alımıyla alakalı tüm gelişmelerden haberdar olmak için kamupersoneli.net‘in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamu haberleri, EGM duyuruları, Emniyet personeli haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam edin. Kamupersoneli forumlarını ziyaret ederek tüm gelişmeleri değerlendirme fırsatına sahipsiniz , kamu personeli forumuna ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir, yeni tartışmaları başlatabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Exit mobile version