Veteriner Sağlık Teknisyenleri KPSS 2014 ile Atama Bekliyor

Tarım Meslek Liselerinin “Veteriner” Sağlık bölümünden 4 senelik uygulamalı mesleki eğitim alan ve Veteriner Sağlık Teknisyeni ünvanına hak kazanan adaylar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan atama haberi bekliyor.


Veteriner Sağlık Teknisyenlerinden Faruk Çelik’e Mesaj

Söz konusu mezunlar için en son alımın 2012 yılında yapıldığı ve uzun zamandır mezunların bakanlıktan atama haberi beklediği biliniyor. Facebook sayfamızdan bize ulaşan bir Veteriner Sağlık Teknisyeni’nin mesajını aynen yayınlıyoruz.

“Tarım Meslek Lisesi “Veteriner Sağlık” bölümünden 3308 sayılı mesleki eğitim kanunun 29.30. Maddeleri hükümlerine göre 4 yıl süreli uygulamalı mesleki eğitimini tamamlayıp Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak meslek diplomasını alan, Hayvancılık sektörünün Veteriner Sağlık Teknisyeni istihdamını sağlayan tek bakanlık Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olup bakanlık teşkilatlarında norm kadrolar dahilinde ihdas edilecek kadroların açılmasını ve 2014 KPSS puanları ile alıma sunulmasını istiyoruz. Sayın Bakanımızın açıkladığı 3071 sözleşmeli ve kadrolu alımlarında, 2014 KPSS puanlarımız ile Veteriner Sağlık Teknisyeni atamasına 400 kişilik yer verilmesini bekliyoruz.”

“5 Bini Aşkın Mezun Bakan Faruk Çelik’ten Müjdeli Haber Bekliyor”

Facebook üyemiz tarafından gönderilen mesajta 2012 yılından bu yana atama bekleyen 5 bini aşkın mezun dile getirilmiş

“2012’de yapılan son atamalardan bugüne bakanlık Veteriner Sağlık Teknisyeni kadrosu açmamıştır, 5 bini aşkın mezunlar adına sayın bakanımız Faruk Çelik’ten müjdeli haberler beklemekteyiz.”


Kamupersoneli.net’e ulaşmak çok basit!

Kamupersoneli.net’e öneri , şikayet ve haberlerinizi iletmek için sosyal medya sayfalarımızı takip edebilir, sayfanın altında bulunan yorum kısmını değerlendirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü gelişmeden , personel alımı haberlerinden ve tüm GTHB duyurularından haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version