Sınavlar

2016 İSG 1. Dönem Sınav Yerleri ÖSYM Tarafından Açıklandı

30 nisan 2016 tarihinde yapılacak olan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1.Dönem sınavı için sınava giriş belgeleri yayımlandı. 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1.Dönem Sınavı  (2016-İSG- 1.Dönem) için geri sayım başladı.


Bilindiği gibi kamupersoneli.net olarak 2016 İSG‘de ÖSYM tarafından “kaydırma” sorunlarına son verecek yeni bir uygulamanın getirileceğini daha önceki haberlerimizde belirtmiştik. 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1.Dönem Sınavına (2016-İSG- 1.Dönem) girecek adayların kaydırma yapmaması için sınavda cevaplar soruların altında yer alacak. Bilindiğii gibi ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda soruların bulunduğu kitapçık ve cevap kağıdı farklı olarak adaylara dağıtılıyordu.

Kaydırma Hatalarına Son Veriliyor

ÖSYM bu sistemde çok fazla hata olduğuna dair şikayetleri değerlendirdi ve sınavlarda soru ve cevapların aynı kitapçıkta yer alması için çalışmalara hız verdi. İlk deneme söz konusu sınavda uygulanacak. 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1.Dönem Sınavına (2016-İSG- 1.Dönem) katılacak tüm adaylara başarılar dileriz.

ÖSYM tarafından yapılan duyuru

30 Nisan 2016 tarihinde, saat 09.30’da yapılacak olan 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1.Dönem Sınavına (2016-İSG- 1.Dönem)başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.trinternet adresinden edineceklerdir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Sınavlardan son dakika duyuruları için kamu personelinin doğru ve tarafsız sesi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara