Türkiye Kamu Sen : "Öğretmen , Memur ve Akademisyen Ek Göstergeleri 3600 Olsun"

 Öğretmen, Memur ve Akademisyenlerin Ek Göstergeleri 3600 Olsun


Türkiye Kamu Sen tarafından toplanan dilekçeler basın açıklaması yapıldıktan sonra Başbakanlığa gönderildi. Türkiye Kamu Sen tarafından memurların , öğretmenlerin ve akademisyenlerin Ek göstergelerinin 3600’e yükseltilmesi için başlatılan kampanya sonucunda toplanan dilekçeler Başbakan Ahmet Davutoğlu’na ulaştırılmak üzere Başbakanlığın yolunu tuttu. 

Türkiye Kamu-Sen öğretmen , akademisyen ve memurlar için dilekçe topladı. Türkiye’nin en büyük konfederasyonu olan ve kendisine bağlı bir çok sendika bulunan Türkiye Kamu-Sen , Öğretmen, memur ve akademisyenler için dilekçe topladı. Türkiye Kamu-Sen tarafından titizlikle toplanan “Ek göstergelerin 3600’e yükseltilmesi ” konusundaki dilekçeler Başbakanlığın yolunu tuttu. 

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamu Haberlerinden , gündem haberlerinden ve çok daha fazlasından geri kalmamak için kamupersoneli için özel tasarlanan kamupersoneli.net android uyuglamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Android uygulaması sayesinde son dakika gelişmelerini, sağlık haberlerini, ekonomi haberlerini , kamu personel alım haberleri ve duyurularını her yerde takip etme fırsatına sahipsiniz.
Exit mobile version