2016 Yapı Kredi Personel Alımı

Yapı Kredi Bankası Bir çok personel alımı gerçekleştirecek. 1944 Yılında kurulan ve çalışlanlarına bir çok sosyal hak tanıyan Yapı Kredi açık pozisyonlarına personel alımı yapmak için çeşitli ilanlar verdi.


Yapı Kredi İstanbul Avrupa Yakası Açık Pozisyonlar

Yapı Kredi Bankası personel alımı için açık pozisyonlar şu şekilde açıklandı ; Finansal Analiz Uzmanı, Ticari Kredi Risk Analitiği Uzmanı,Bireysel Kredi Risk Stratejileri Uzmanı , Bireysel Kredi Risk Analitiği Uzmanı , Kredi Riski Bütçe ve Raporlama Uzmanı (Tecrübeli) , Kredi Riski Bütçe Raporlama Uzmanı (Junior), Müfettiş (Deneyimli) , HR Business Partner – Gebze , Kredi Risk Validasyon Uzmanı , Basel II Raporlama ve İş Geliştirme Uzmanı , Junior Dealer , Hazine Muhabir Bankalar Uzmanı , Uluslararası Raporlama ve Konsolidasyon Müdürü , Kobi Kredi Yönetimi Yetkilisi/Uzmanı , Yurtdışı Borçlanma Uzmanı.  Söz konusu alımlar İstanbul Avrupa Yakası için Yapı Kredi ve Yapı Kredi Bankası için yapılacak. 

Yapı Kredi Personel Alımına Başvuru yapmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. 

http://www.kariyer.net/yapi-kredi-is-ilanlari-c2108-p12166/

Yapı Kredi duyuruları, Kamu personel alımı ilanları, kamu personeli alımları, son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlasından anında ve her yerde haberdar olmak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulaması tamamiyle ücretsiz olarak google play üzerinden kolaylıkla indirilebilir. Kamupersoneli.net forumlarını ziyaret ederek, personel alımları hakkında duyurulara göz atabilir, yeni personel alımları hakkında başlık açabilir ve çok daha fazla içerikten faydalanabilirsiniz.
Exit mobile version