TEOG Sınavında Öğrencilerin Dikkat Etmesi Gereken Hususlar

 Bilindiği gibi orta okul 8. sınıf öğrencileri 27 Nisan ve 28 Nisan 2016 tarihlerinde TEOG sınavlarına giriş yapacaklar.  
 
Bu hafta 8. sınıf öğrencilerinin TEOG yarışında ki son virajları. Bilindiği gibi bir çok öğrenci sınav zamanında ve sınavdan bir kaç gün önce sınav heyecanına kapıldıklarından dolayı sınavlarında başarılı olamıyorlar.  
 
Bu öğrenciler için uzmanlar sınavdan önce bir çok dikkat edilmesi gereken hususu paylaşmışlardır. Sınavdan bir kaç gün önce öğrencilerin yapması gereken bir çok husus var. Öğrenciler ilk olarak ders çalışırken sınava bir kaç gün kala yeni konuları öğrenmek dışında çalışılan ve öğrenilen konuların tekrarlarını yapmaları gerekmektedir.  
 
Öğrenciler daha sonra uyku düzenlerini ve uyku düzenlerine dikkat etmeleri gerekiyor. Uyku düzeni sağlamayan öğrencilerin geçtiğimiz yıllarda uyuya kalarak sınavı kaçırdıkları ve sonunun hüsranla bittiğini biliyoruz bundan dolayı öğrenciler uyku düzenlerini yapmaları gerekiyor.  
 
Ayrıca öğrenciler ders çalışılırken odaları havalandırılmış ve temiz havalı olmalıdır. Ders çalışma esnasında eksik gereç olmaması ve dikkat dağınıklığı yaşatacak objelerin ders çalışma alanında uzaklaştırılması gerekmektedir.  
 
Bizler kamupersoneli.net olarak TEOG Sınavına Girecek Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.  
 
Kamupersoneli.net 
Exit mobile version