Kamu Personelinden 23 Nisan İçin Anlamlı Ziyaret

Kamu personelinden 23 Nisan ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında kurum amirleri ve memurlar , köy çocuklarına hediyeler dağıtarak onları sevindirdi. Iğdır’da 23 Nisan ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Bir Tebessüm Armağan Et” Projesine Iğdır Valiliği’nden yardım geldi. Iğdır Valiliği’nin organize ettiği projeye il çapındaki tüm kurumlardan destek geledi.

Minik Öğrencilerle Sohbet Edip Hediye Dağıttılar


Kentteki kamu kurumlarının amirleri ve personelleri , küllük köyü ilkokulu’na ziyaret gerçekleştirdi ve çocuklara hediyeler dağıttı. Köy çocuklarına kamudaki meslekleri hakkında bilgiler veren kurum çalışanlarına öğrencilerden de büyük ilgi geldi.

Güzel Projeye Amirler ve Çalışanlar Katılım Gösterdi

Güzel proje kapsamında Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Mustafa Yılmaz , Iğdır Vali yardımcıları Bilgehan Karanfil ve Muhlis Arslan, Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve çeşitli kurumlardan amirler köylü çocuklarla sohbet etti ve bayramlarını kutladı.


MEB haberleri, MEB duyuruları, kamu personeli haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamu Personeli’nin android uygulamasını cep telefonunuza indirerek kamu kurum ve kuruluşlarını yakından ilgilendiren doğru ve tarafsız haberlere erişebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version