Milli Eğitim Bakanlığı Sınav Ücreti Konusunda Yine Tepki Çekti ( Ücretler Düşürüldü)

Görevliler henüz ödemelerini alamamışken bir şokla daha karşılaştılar ve ödenecek tutarlarda indirime gidildi. Yarı yarıya indirimi gören görevliler tepkilerini MEB’e çeşitli mecralardan dile getirmeye başladı.


Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan sınavların ücretlerinde değişikliğe gidildi. MEB’in 2016 sınavlarında ödeyeceği ücretlerde düşüş yaşandı. Milli Eğitim bakanlığı henüz ödemediği sınav ücretlerini düşürdü ve bir çok sınav görevlisi söz konusu düşüş için tepki gösterdi. Bilindiği gibi 3.5 aylık süre boyunca sınav ücretlerinin ödenmediği biliniyordu.

MEB’den Tepki Çeken Karar ( Sınav Ücretleri Düşürüldü )

Üstelik ödenmeyen ücretlerin tutarlarında da değişikliğe gidildi.Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) çalışanlkarı 2016-2017 yılında toplu sözleşmede yer alan hüküm sayesinde  sınav ücretlerinde artış olacağını düşünmüş ve söz konusu artış haberini memnuniyetle karşılamıştı.  


MEB Duyuruları , haberleri ve çok daha fazlasını takip etmek için kamu personelinin haber sitesi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirerek, MEB duyurularından, YÖK duyurularından, ÖSYM sınav ve duyurularından ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olma imkanına sahipsiniz. Kamupersoneli.net forumlarını ziyaret ederek, ücretsiz üye olabilir ve MEB hakkında konulara mesaj atabilir, ya da yeni başlık oluşturabilirsiniz.
Exit mobile version