4/C'li Personel ve Üniversiteli İşçiler Artık Kadrolu Olmak İstiyor

 4/C ‘li Personel ve Üniversiteli İşçiler Toplu sözleşmeler sonucu kadro bekliyor. Twitter üzerinden harekete geçen 4/C Sözleşmeli Personeller toplu sözleşme kapsamında 1 Mayıs 2016 tarihi itibariyle kadrolu olma isteklerini tüm bakanlara ve milletvekilerine iletiyor.

4/C’li Personel Artık Kadrolu Olmak İstiyor

Başbakan Sn. Ahmet Davutoğlu’na ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Süleyman Soylu’ya twitter üzerinden ulaşmaya çalışan 4/C’li personel artık kadro istediklerini dile getirdi. Toplu sözleşme kararları uygulansın 4/C’liler kadrolu olsun diyen  sözleşmeli kamu personellerinin taleplerinin en kısa zamanda yerine getirilmesini dileriz. 4/C’lilerin Toplu Sözleşme Süreci ve Kadrolu olma durumları hakkında yorum ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Kamu haberleri, kamu personeli alım haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam edin. Kamu personelini yakından ilgilendiren duyuru ve haberlerden en kolay yoldan haberdar olmak ve duyuruları avucunuzun içine almak istiyorsanız kamupersoneli.net’in android uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

Exit mobile version