İsmail Koncuk : "Kamu Sen'i Ergenekoncu olmakla Suçlayan Şeref Yoksunları Şimdi Neredeler"

Bilindiği üzere Ergenekon Davası kısa zaman içerisinde düşmüş ve tutuklu tutuksuz yargılanan tüm sanıklar beraat etmişti.

Ergenekon terör örgütü diye bir terör örgütü olmadığına dair YARGITAY kararından sonra , tutuklu tutuksuz yargılanan asker, bürokrat, gazeteci ve vatandaşlardan açıklamalar ardı ardına geliyor. Kamu Sen ‘de bir dönem Ergenekon Terör Örgütüyle ilişkilendirilmeye çalışılşmıştı. Söz konusu ilişkilendirmeyle ilgili Yargıtay Kararı sonrasında ,Sn. İsmail Koncuk iftira atanlara verdi veriştirdi.


Kamu Sen Genel Başkanı Ergenekon Davasıyla İlgili Verdi Veriştirdi. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Sn. İsmail Koncuk , YARGITAY tarafından alınan “Ergenekon Diye Bir Örgüt Yoktur” kararından sonra twitter üzerinden abzı kesimlere verdi veriştirdi. İsmail Koncuk , Yargıtay kararının ardından twitter üzerinden “Yargıtay Karar verdi Ergenekon Diye Bir Örgüt Yok Türkiye Kamu-Sen’i Ergenekoncu Olmakla Suçlayan Şeref Yoksunları Şimdi Neredeler?” dedikten kısa bir süre sonra ” Bu Ahlaksızlar iftirayı ahlak edinmiş karaktersizlerdir.Bunlar Ergenekon Destanını kirletecek kadar namussuz ve Cibiliyetsizdirler”  dedi. 


Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olma imkanına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version