Tacizci Sahte Doktor Hakim Karşısına Çıktı

 Tacizci Sahte Psikiyatr Hakim Karşısına Çıktı. Adana’da kendisini psikiyatr olarak tanıttığı üniversiteli kıza “cinsel istismar, şantaj, tehdit , yağma ve hakarette” bulunduğu iddiasıyla 27 sene hapis cezasıyla dava açılan sanığın yargılanmasına Adana 7.Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu Mustafa Ö. ve avukatı katılırken, cinsel tacize uğradığı iddia edilen üniversiteli öğrencisi N.T katılmadı.


İddianamenin okunmasının hemen ardından Mustafa Ö, Savınmasında, ilkokul mezunu olduğunu dile getirdi ve pazarlarda sebze meyve satarak geçimini sağladığını söyledi.

Üniversiteli kızla Çukurova Üniversitesi Balçalı Hastanesi’nde geçen yıl nisan ayında tanıştıklarını dile getiren Mustafa Ö “N.T’ye kendimi psikiyatr doktor olarak tanıttığım doğrudur ancak kendisine, ‘Hastanede senin işlerini hallederim’ demedim. Bir yıldır ilişkimiz sürüyordu. Bir defa kendi gönül rızasıyla birlikte olduk. Kendisinden 300 lira borç istemiştim. Birlikteliğimizin arasından 7-8 ay geçti, neden o zaman şikayetçi olmadı? Beraber olduktan sonra kaçıp gitseydim, kötü adam olurdum. İyi günde, kötü günde birlikte olmak için evlilik kararı almıştık” dedi.  

Söz konusu ifadelerinden sonra Mahkeme Başkanı , Mustafa Ö tarafından üniversite öğrencisine gönderilen bazı mesajları okudu. Mesajlarda bulunan tehdit , hakaret ve şantaj suçlarını kabul etmeyen Mustafa Ö. isimli sanık “Aramızda binlerce mesaj var. Aralarında sevgi cümleleri de var. Suçlu olduğum yerler var, karşı tarafın da suçlu olduğu yerler var. Ben N.T’yi kaybetmemek için o sözleri söyledim. Sırf beni bırakmasın diye. Okul bitince evlenecektik. Kandırılan kendisi değil, benim. Bana ‘Seni istemiyorum’ deseydi bırakır giderdim.” dedi. Mahkeme heyeti tarafından sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
Exit mobile version