YGS Gereçleri İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Toplandı

YGS’de ihtiyaç sahibi öğrenciler için geçen sene başlayan uygulama devam etti ve adaylara dağtılan kalemler toplandı.

Türk Kızılayı Antakya Şubesi Gençlik Kolları üyeleri durumu olmayan ihtiyaç sahibi olan öğrenciler için Yüksek Öğretime Geçiş Sınavında adaylara dağıtılan kalemleri topladı. 

Toplanan kalem silgi kalem traşlar ihtiyaç ahibi olan çocuklara verilmesi adına okullara dağıtılacak. Türk Kızılayı Antakya Şubesi genel hizmet yöneticisi Mustafa Alp bir açıklama yaptı. Türk Kızılayı Antakya Şubesi genel hizmet yönetcisi Mustafa Alp yaptığı açıklamada her yıl Yüksek Öğretime Geçiş Sınavından sonra gönüllü Türk Kızılayına üye gençlerin Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına giren adaylardan ÖSYM’nin dağıttığı kalem silgi ve kalem traşları talep ettiğini belirtti. 

Mustafa Alp yaptığı açıklamada bu yardım kampanyasına 20 gönüllü gencin destek verdiğini ifade etti. 

Mustafa Alp Türk Kızılayı Gençlik Kolları üyelerinin Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde ki 8 fakültenin önünde Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına giren adaylardan yardım kampanyasına katılmalarını talep ettiklerini bildirdi. 

Mustafa Alp gönüllü gençlerimizin Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına giren adaylardan talep edip aldıkları kalemleri silgileri ve kalem traşları bizler il genelinde ihtiyacı olan çocuklar için okullara dağıtacağız dedi. Şuan 4 bin kalem 2 bin silgi ve kalem traş toplanmış durumdadır. 

Mustafa Alp Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına girmiş ve sınav çıkışında ÖSYM’nin dağıttığı kalemleri bağışlayan öğrencilere yürüketenm teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum dedi. 

Kamupersoneli.net

Exit mobile version