Gişe Sistemleri İzleme Memurlarına Seyyar Görev Tazminatı

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde Gişe Sistemleri İzleme Memuru olarak çalışan ve gezici olarak görev yapan personele seyyar görev tazminatı ödenebilmesi için gerekli çalışmalar çok yakında başlıyor.


Gişe Sistemleri İzleme Memurları İçin Çalışmalar Başlıyor

23 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak çalışmalar Maliye Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek.

Çalışmalar Sonucunda Gişe Sistemleri İzleme Memurlarına Seyyar Görev Tazminatı Ödenebilecek

Çalışmaların amacı olarak “Karayılları Genel Müdürlüğü’nde Gişe Sistemleri İzleme Memuru Olarak Çalışan ve Gezici Olarak Görev Yapanlara Seyyar Görev Tazminatı Ödenebilmesi” olarak biliniyor.

Kamu haberleri, gündem haberleri, kamu personel alım haberleri, memurları yakından ilgilendiren haberler ve daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in siz değerli ziyaretçileri için özel olarak geliştirdiği android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirerek son dakika memur haberlerinden, gündemdeki gelişmelerden ve daha fazlasından anında ve her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz. Kamupersoneli.net’in forumlarını ziyaret ederek ücretsiz üye olabilirsiniz. Ücretsiz forum üyeliğinizle yeni başlık açabilir, varolan başlıklara mesaj atabilir, forum yöneticileri ve diğer ziyaretçilerimize soru sorabilir, sorulan sorulara yanıt verebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version