Karaman'da Ensar Vakfı'nda Yaşanan Cinsel İstismar Skandalının Sanığı Hakim Karşısında

Çocuklar Kendi Aralarında Yaptığı Şeyi Üzerime Attılar


Karaman’da patlak veren skandalın başrolü konumundaki öğretmen Muharrem B. bugün adaletin karşısına çıktı. Karaman’da onlarca erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen öğretmen suçu öğrencilerin üzerine attı ve çocukların söz konusu cinsel eylemleri kendi aralarında yaptıklarını dile getirdi.

Tüm Suçlamaları Reddetti

Mahkeme salonunda hakime ifade vermeye başlayan öğretmen, kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddetti ve kendisine kumpas kurulduğunu iddia etti.

Ceza Almazsın Diyerek Suçu Üstlenmemi İstediler

Polis tarafından kandırıldığını dile getiren Muharrem B. , cinsel istismarla herhangi bir alakasının olmadığını ve “Eşcinsel değilim. Çocukların kendileri arasında yaptıkları şeyleri benim üzerime attılar” dedi.  Mahkemeye gelen 10 tanık dinlenecek.

Biz Sosyal İlişkileri İyi Biri Olarak Tanıyoruz

Şu saate kadar dinlenen 3 öğretmen tanık “Biz böyle bir olayın yaşandığından haberdar değiliz. Genel olarak sosyal ilişkileri iyi biri olarak tanırız ” şeklinde konuştu. Ayrıca Muharrem B. isimli şüpheliyi hiç bir avukat savunmak istemediği için baro tarafından bir avukat atandı. Ensar Vakfı’nda görevli öğretmenle ilgili duruşma kararının bugün çıkması bekleniyor.

Avukatlar İstemedi

Karaman Baro’sunda görevli hiç bir avukat söz konusu şahısın avukatlığını yapmak istemedi. CMK gereği bir avukatın görev alması gerektiğinde , baro başkanı Oktay Yılmaz tarafından bir avukat güçlükle ikna edildi. Duruşma salonunun hınca hınç dolu olduğu öğrenildi.

Kamu haberleri , gündemden son dakika gelişmeleri ve daha fazlası kamupersoneli.net adresinde.

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version