Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

Bugün yani  13 Mart  tarihi Pazar günü sabah saat 10.00’da Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı gerçekleştirildi. Sınavda Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına giren adaylara 160 dakika tanındı ve bu süre içerisinde tüm soruları cevaplamaları istendi. 

Bugün yapılan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı kimi adaylar için kolay kimi adaylar için zor geçti. Sorular ÖSYM’nin öğretmen ve profesör kadrosu tarafından yapıldı. 

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına bugün binlerce öğrenci katılım sağladı ve adaylar üniversite hayalleri meslek hayalleri için bir adım atmış oldular. Şuan da binlerce Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına giren adayların akıllarında 2016 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavının ne zaman açıklanacağı sorusu var. 

Bizler kamupersoneli.net olarak 2016 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavının ne zaman açıklanacağını Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına girmiş binlerce aday ile paylaşıyoruz. 

ÖSYM’nin yani Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezinin sınav takvimine baktığımız da Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı hakkında bir çok bilgiye ulaşabiliriz. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezinin sınav takviminde Yüksek Öğretime Geçiş Sınavının tarihi başvuru klavuzu sınav hakkında diğer bilgiler ve sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair açıklamalar ile karşılaşıyoruz. 

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezinin sınav takvimine göre 2016 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı sonuçlarının açıklanma tarihi 25 Mart 2016 olarak belirtilmiştir. 

Kamupersoneli.net

Exit mobile version