Afyon Kocatepe Üniversitesi Akademik Personel Alımı Yapacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin Akademik Personel Alımı yapacağına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden de yayımlandı. Söz konusu personel alımına dair tüm detaylar ve daha fazlası kamu personel alım haberlerinin merkezi kamupersoneli.net ‘de.


Hangi Bölümler İçin Akademik Personel Alımı Yapılacak?

 Afyon Kocatepe Üniversitesi , Fizyoterapi ve Rehabilitasyon , Gıda İşleme, İlköğretim , Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatı, Moleküler Biyoloji ve Genetik ,Kamu Hukuku, İktisat, İşletme, İnşaat Mühendisliği, Jeoloji, Maden Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Bitkisel ve Hayvansal Üretim bölümleri için bir çok doçent , Yrd.Doç, ve Profesör alımı yapacak. 

Başvuru İşlemleri Ne Zaman Sona Eriyor?

Başvuru işlemleri başladı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Akademik Personel alımı için başvuru işlemleri 4 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Tarafından Verilen İlanda Yrd.Doç Kadrolarına Başvuru Yapacak Adaylar İçin Şartlar Şu Şekilde ;
Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların, başvurdukları anabilim dalını ve yabancı dilini belirten dilekçelerine ekleyecekleri 2 adet fotoğraf, özgeçmiş ve eserler listesi (ÜAK formatında), Üniversitemiz web sitesindeki Ayrıntılı Puan Tablosu, öğrenim belgelerinin (lisans, yüksek lisans, doktora) e-devlet çıktıları veya onaylı örnekleri (onay noter tarafından yapılmalı veya belgelerin asılları başvuru sırasında gösterilmek şartıyla Üniversitemizde de yapılabilir), nüfus cüzdanı fotokopisi, Adli Sicil Belgesi (www.turkiye.gov.tr internet adresinden alınabilir.), askerlik durumu belgesi (terhis belgesi fotokopisi veya son üç ay içerisinde alınmış tecil belgesi) ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin 8. maddesinde belirtilen bilgi ve belgeleri kapsayan bir dosyayı 4 nüsha olarak hazırlayarak müracaatların Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılması gerekmektedir.

Afyon Kocatepe Üniversitesi ( AKÜ) Akademik Personel Alımı İlanının Detayları İçin TIKLAYINIZ

Kamu personel alım ilanları, Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamu haberlerinin doğru ve tarafsız merkezi kamupersoneli.net adresinde…

Kamupersoneli.net | AFYON
Exit mobile version