Aöf

AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ( AÖF Duyuru ve Bilgilendirmeleri )

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) soru ve cevapları kısa zaman önce Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) EKAMPÜS sitesi üzerinden yayımlanmıştı. Büyük bir çoğunlun merakla beklediği sınav sonuçları kısa zaman sonra açıklanacak. Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) tarafından sınav sonuçlarının açıklanma tarihine dair herhangi bir duyuru henüz yapılmadı.

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Ara Sınavı Soru ve Cevapları

16 Nisan 2016 ve 17 Nisan 2016 tarihinde büyük bir katılımla gerçekleşen AÖF bahar dönemi ara sınavının soru ve cevapları iki gün önce resmi internet sitesinden yayımlandı. 

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Ara Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi yetkilileri tarafından bahar ara dönemi sınav sonuçları hakkında yapılan açıklama şu şekilde olmuştu “Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 5 işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz” . AÖF sınav sonuçlarının açıklanması Nisan 2016 sonunu bulabilir.