Kamu Personelleri

PTT Dağıtıcıcılarının Yaş Sınırı 55'ten 60'a Yükselecek

3. Dönem Toplu Sözleşme Konularına ilişkin toplantı takvimine göre; Hazine Müsteşarlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında PTT Dağıtıcılarını yakından ilgilendiren yaş sınırı uygulamasında değişikliğe gidilecek. Hazine Müsteşarlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yürütülecek olan çalışmalara göre 55 yaş sınırının ortadan kaldırılması ve yaş sınırının 60’a getirilmesi görüşülecek.


Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) Dağıtıcılarına Uygulanan Yaş Sınırının Değiştirilmesi Çalışması

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) ‘de çalışan 399 Sayılı KHK’ya Tabi Dağıtıcıların Yaş sınırının 55’ten 60’a yükseltilmesi yönündeki çalışmalar başlıyor. Söz konusu çalışmalar Hazine Müsteşarlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından yapılıyor. Görüşmelere 2 Mayıs 2016 tarihinde başlanacak. Söz konusu çalışmalar sonucunda onay alınırsa PTT ‘de çalışan 399 Sayılı KHK’ya tabi dağıtıcıların hali hazırdaki yaş sınırlaması 55’ten 60’a yükseltilecek. Görüşmeler hakkında tüm detaylar ve gelişmeleri kamupersoneli.net adresinde takip edebilirsiniz.

Kamu haberleri, gündem haberler, ekonomi haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirerek kamuyu yakından ilgilendiren her türlü haberi avuçlarınızın içine alabilirsiniz. Kamupersoneli.net forumlarını ziyaret ederek aklınızdaki sorulara yanıt bulabilir, ziyaretçiler tarafından sorulan sorulara yanıt verebilirsiniz. Forum üyelikleri tamamiyle ücretsiz ve üyelik işlemleri oldukça basittir.

Kamupersoneli.net  | Adıyaman