Emniyet Personeli

PÖH Alımı ve POMEM Polis Alımlarında Yaş Şartının 32 Olması Talep Ediliyor! PÖH alımı

EGM, polis alımlarında adaylar taleplerini paylaşarak Twitter gündemine oturdular.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir açıklama yaparak yaş şartında düzenlemelerin yapıldığını ifade etmişti. ve 1 Ocak’ı esas alacaklarını sözlerine eklemişti.

Ayrıca Bakan Soylu 10 bin polis alımı için 280 bin kişinin başvuru yaptığını söylemiş sözlerini ise; “Yaş 28 idi. Biz 30 yaptık. Yaş olarak 1 Ocak’ı esas alacağız” diyerek tamamlamıştı.

ARZU ERDEM AÇIKLAMA YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ise POMEM ve PÖH alımlarında yaş şartının 32 olması için çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.

PÖH Alımı ve POMEM Polis Alımlarında Yaş Şartının 32 Olması Talep Ediliyor! PÖH alımı

TWİTTER GÜNDEMİ PÖH VE POMEM

Bakan Soylu’dan açıklama bekleyen adaylar polis alımlarında yaş şartının 32 olması için “#BakanSoyludan32Yaş” hastag’ini paylaşarak taleplerini yenilendiler.

ADAYLARIN TALEPLERİ

– Sayın bakanım  mağdur gençlere çare bulun yaş şartını esnetin 23 dönem pomem alımlarına bizleride katın yoksa bu mağduriyetler yıllar geçtikçe artacak  #BakanSoyludan32Yaş

– Sayın Bakanım @suleymansoylu Pomemde yaş şartının 1 ocak itibariyle 32 yaşı doldurmamış olarak yani 01/ 01/1986 ve sonrası olarak düzenlenmesini talep ediyoruz. Bu konuda bizlerin yanında olup destek vericeğinizden eminiz   #BakanSoyludan32Yaş

– Vatan sevdalısı binlerce genç Twitter üzerinden yetkililere sesini duyurmaya çalışıyor desteklerinizi bekliyoruz.

– Pomem ve Pöh Alımları 01/01/1986 ve sonrası 32 YAŞINI DOLDURMAMIŞ OLMAK OLARAK düzenlenip buna 23.Dönem Pomem’de eklenmelidir.Sayın Bakanım @suleymansoylu 

– 60 bin Vatan sevdalısı Şehadete susamış genç 3 yıldır POMEM ve PÖH Alımlarında yapılan YAŞ mağduriyetinin düzeltilerek; 23.Dönem Pomem ile birlikte diğer alımların 01/01/1986 ve sonrası olarak yapılmasını istiyoruz.

Polis alımı hakkında yaş şartı ve değişikler yapıldığı anda kamupersoneli.net’te olacaktır. Tüm gelişmeleri anlık olarak takip etmek için ücretsiz uygulamamızı indirebilirsiniz:

Bir Yorum

  1. bayanlarda da yaş sınırını esnetin lütfen onuda 30 yapın sayın bakanım duyun sesimizi kaç vatansever yaştan dolayı muzdarip

  2. 3 5 günle bu şartın kabulünü kaçırmak istemiyorum düz hesap 35 yapın gitsin

  3. Pomem ve Pöh icin yalnizca yas konusunda esneklik degil boy konusundada esneklik saglansin lütfen

  4. Önlisans kpss puanını da 60 50 yapsınlar bunun üzerine baskı kuralım