Emniyet Personeli

PÖH Alımı ve Polislere 3600 Ek Gösterge Mecliste!

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem bu ifadelerde bulundu;

Sayın İçişleri Bakanımıza soru yöneltmek istiyorum.

Her şeyden önce İçişleri Bakanlığımızın yapmış olduğu çalışmaları hakikaten çok önemsiyoruz.

Vatanımızın Milletimizin savunmasında müdafaasında hem Türk Silahlı kuvvetleri, hem emniyet teşkilatı hem diğer bütün emniyetin bütün unsurlarını ben buradan saygıyla selamlamak istiyorum.

Diyorum ki Rabbim askerimizin, polisimizin, tüm emniyet teşkilatımızın ayağına taş gözüne yaş değdirmesin.

Ve bu açıdan vatan aşkının Sayın Bakanım, cinsiyeti yok diyorum. PÖH alımında hep dile getirdiğim sizden söz aldığım kadınlarımızın polis özel harekatçı olması yönünde ki sözünüz var zaten alımın sadece tarihini merak ediyorlar Sayın Bakanım.

Bu konuyla ilgili sizden bir cevap rica edeceğim ve Polislerimize 3600 ek gösterge konusunda da bir cevap verirseniz sevinirim” dedi.

Ayrıntılar geldikçe paylaşacağız…

Bir Yorum

  1. Aynen katılıyorum savunmanın mücadelenin cinsiyeti olamaz olmamalı biz kadınlar Çanakkale de cephe de yer almış ninelerin torunlariyiz sırtında mermi taşıyan kadınlar at üstünde cepheye su götüren kadınlar Osmanlı döneminde padişah yokken yönetimi ele alan kadinlariz bırakın adamlığı yine cephede gosterelim

  2. Keşke bir de pöh için ön lisansın taban puanının düşürülmesiyle alakalı bir destek alsak . Evet bir bayan olarak giyeceğimiz üniformayı gururla taşıyacağımızdan emin olabilirler . Sadece bir destek istiyoruz .

  3. Bakanım lütfen 11 aydır hazırlanıyoruz lütfen yapın şu alimlari artik

  4. Sayın vekilim ilginize çok teşekkürler polise bu vaadde bulunup tutulmazsa büyük hayal kırıklığına yol açacak öğretmene veren hükümet neden polise üvey evlat muamelesi yapıyor

  5. Lütfen en az lise mezunu bayan polis alımı yapılsın küçüklük hayalim polis olmak bakanım