Akademik Personel Alım İlanları

Muş Alparslan Üniversitesi Akademik Personel Alımı

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğü Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığında bir ilanını yayımladı. Yayımlanan duyuruda Üniversite bünyesinde akademik personel alımı yapılacağı belirtilmiştir.  

Yayımlanan ilanda toplamda 5 akademik personel alımı gerçekleştirilecektir. Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğü akademik personel alımlarını Profesör ve Yardımcı Doçent kadroları için gerçekleştirilecektir.  

Devlet Personel Başkanlığında yayımlana ilana başvurular ise 18 Nisan 2016 tarihinde başladı ayrıca adaylar 2 Mayıs 2016 tarihine kadar ilana başvuru yapabilirler. Akademik personel alımı ilanına başvuru yapacak olan adaylar Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yapacaklardır. İlanda yayımlanan akademik personel alımı hakkında ki yazı şöyle; 

Üniversitemize, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. 

Detaylı bilgi Üniversitemizin www.alparslan.edu.tr adresinde mevcuttur. Başvuru süresi ilanın Resmi  Gazete de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.