Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İnsan Kaynakları İletişim Hattı

 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü İletişim Hatttı Numarası


İnsan Kaynakları İletişim hattı , İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuştur ve 444 9 446 numaralı hattan çözüm üretmektedir.

İnsan Kaynakları İletişim Hattı’nın Kurulmasındaki Amaç

Söz konusu hattın açılmasındaki amaç olarak kaynak ve zaman israfının azaltılması, sorulara doğru cevap ve sorunlara uıygun çözüm bulmak, arayan kişileri direk konunun muhattabına yönlendirmek, uygun çalışma grubu ya da birimi bilgilendirmek, Geleneksel insan kaynağı modeli yerine bireysel hizmet anlayışına ulaşmak olarak açıklanmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün “İnsan Kaynakları İletişim Hattı” 6 ocak 2014 tarihi itibariyle faaliyete başlamıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları İletişim Hattı Hangi Saatlerde Hizmet Veriyor?

Söz konusu iletişim hattı mesai saatleri içerisinde 09:00 – 12:00 ile 13:30 – 18:00 öğretmen ve yöneticilerin hizmetindedir.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek, gelişmelerden anında ve her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasın google play üzerinden tamamiyle ücretsiz biçimde siz değerli ziyaretçilerimize sunuluyor. Bizi desteklemek için , değerli yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmına bırakabilir ya da sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net |Ankara
Exit mobile version