2016 Türk Telekom Personel Alımı (Açık Pozisyonlar)

Türk Telekom Personel Alımı Devam Ediyor


Türk telekom bir çok pozisyonda personel alımı gerçekleştirecek. Kısa zaman önce avea, ttnet ve türk telekom birleşmesi gerçekleşmiş ve 3 firma Türk telekom adı altında hizmete devam ediyordu.

Türk Telekom Açık Pozisyonlar

Türk Telekom personel alımı için aşağıdaki pozisyonlara personel alımı yapılacak ; Finansal Planlama ve Analiz Mobil Sabit Hat Gelirleri Uzmanı, Finansal Analiz Uzmanı, Satış ömcesi ve Satış sonrası destek uzmanı, Satış sistemleri geliştirme uzmanı, kiralama uzmanı, Saha Satış uyum yönetmeni pozisyonlarına alımlar gerçekleşecek. Söz konusu pozisyonlara başvuruda bulunmak için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz. Kamu personeli alım ilanları, kamu personel iş ilanları ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Aşağıdaki link üzerinden 2016 Türk Telekom Personel alımına dair detayları öğrenebilir ve söz konusu personel alımı için başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.turktelekomkariyer.com/tt-ye-basvurun/acik-pozisyonlar.aspx

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirerek, gündemdeki gelişmelerden, ekonomi haberlerinden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olma imkanına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version