Resmi Gazete Atatürk Kültür , Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Şeref ve Haberleşme ( Muhabir) Üyeleri Yönetmeliği

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Mevzuatı mevzuatı geliştirme ve yayın genel müdürlüğü tarafından çıkarılan T.C Resmî Gazete’nin 18 Nisan 2016 tarihli sayısında Atatürk Kültür , Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Şeref ve Haberleşme ( Muhabir) Üyeleri Yönetmeliğinin  yürürlükten kaldırılmasına dair yönetmelik yayımlandı.

Yönetmelik Kaldırıldı

Söz konusu yönetmelik yayımlandığı tarihte  yani 18 Nisan 2016 tarihi itibariyle yürürlüğe girdi . Yönetmeliğin  içeriği 26 Mayıs 1985 tarihinde 1875 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Şeref ve Haberleşme (Muhabir) Üyeleri Yönetmeliği yürürlükten kaldırıldığı yönünde.  Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Mevzuatı mevzuatı geliştirme ve yayın genel müdürlüğü ‘nün hazırladığı Resmi Gazete’nin bu günkü sayısında geçen söz konusu yönetmeliğin tamamını aşağıda bulabilirsiniz.


ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU ŞEREF VE

HABERLEŞME (MUHABİR) ÜYELERİ YÖNETMELİĞİNİN

YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILMASINA

DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 26/5/1985 tarihli ve 18765 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Şeref ve Haberleşme (Muhabir) Üyeleri Yönetmeliği yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı yürütür.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek , gelişmelerden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olma imkanına sahipsiniz. 

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version