2016 Aile Bakanlığı ASDEP Personel Alımı Devam Ediyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ASDEP kapsamında bir çok personel alımı yapılacağını daha önceki haberlerimizde bildirmiştik. ASDEP kapsamında şimdiye kadar 81 il personel alımı için ilana çıktı.  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı “Aile Sosyal Destek Programı” (ASDEP) kapsamında hangi şehir kaç personel alımı yapacak ? Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) başvuruları nereden yapılıyor? gibi soruların cevabı kamupersoneli.net . Bundan bir kaç hafta önce söz konusu alımlarla ilgili haber yapmıştık. Personel alımları devam ediyor.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ASDEP kapsamında personel alımı yapan şehirler şu şekilde.  Adana 36 Personel alımı , Bitlis 16 personel alımı, izmir 40 personel alımı, kütahya 10 personel alımı, muş 18 personel alımı, gümüşhane 4 kişi , diyarbakır 60 kişi, artvin 8 , burdur 4 , denizli 40 , ısparta 8, kahramanmaraş 28 kişi, karaman 4 kişi, samsun 20 kişi, tokat 12 kişi, ardahan 4 kişi, erzincan 4 kişi alacak.Bir çok il personel alımı yapıyor söz konusu alımları yakından takip etmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Bulunduğunuz şehire ait Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü resmi internet sayfasını ziyaret ederek ilgili ilanları kontrol edebilirsiniz. Bunun için  (il).aile.gov.tr şeklinde siteyi bulabilirsiniz. Örnek verilecek olursa “karaman.aile.gov.tr” adresi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Karaman İl Müdürlüğü resmi internet sayfasına aittir.

Kamu personel alım haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresinin cep telefonu uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version