Personel Alımı

2016 Aile Bakanlığı ASDEP Personel Alımı Devam Ediyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ASDEP kapsamında bir çok personel alımı yapılacağını daha önceki haberlerimizde bildirmiştik. ASDEP kapsamında şimdiye kadar 81 il personel alımı için ilana çıktı.  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı “Aile Sosyal Destek Programı” (ASDEP) kapsamında hangi şehir kaç personel alımı yapacak ? Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) başvuruları nereden yapılıyor? gibi soruların cevabı kamupersoneli.net . Bundan bir kaç hafta önce söz konusu alımlarla ilgili haber yapmıştık. Personel alımları devam ediyor.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ASDEP kapsamında personel alımı yapan şehirler şu şekilde.  Adana 36 Personel alımı , Bitlis 16 personel alımı, izmir 40 personel alımı, kütahya 10 personel alımı, muş 18 personel alımı, gümüşhane 4 kişi , diyarbakır 60 kişi, artvin 8 , burdur 4 , denizli 40 , ısparta 8, kahramanmaraş 28 kişi, karaman 4 kişi, samsun 20 kişi, tokat 12 kişi, ardahan 4 kişi, erzincan 4 kişi alacak.Bir çok il personel alımı yapıyor söz konusu alımları yakından takip etmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Bulunduğunuz şehire ait Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü resmi internet sayfasını ziyaret ederek ilgili ilanları kontrol edebilirsiniz. Bunun için  (il).aile.gov.tr şeklinde siteyi bulabilirsiniz. Örnek verilecek olursa “karaman.aile.gov.tr” adresi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Karaman İl Müdürlüğü resmi internet sayfasına aittir.

Kamu personel alım haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresinin cep telefonu uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Bu nedir arkadaş bu devletin hicmi insafi yok lisans mezunlarına ön açık Önlisans mezunu neyapsin umutsuzluktan ilanlara bakamaz hale geldim kpss baraj koyuyorlar soruyormusunuz bu adamin parasi varmi derhaneye gidebildimi 60 yukari nasil alsin bi dusunun ya inşAllah su yazıyı biri gorurde dikate alır..

  2. Haklisiniz daha ne denilebilir ki
    Zengin kps ye bile girmesine gerek kalmadan bi sekilde basliyor.
    Fakir ne yapsin Allah dan umudunu kesmeden çabalıyor
    Rabbim yar ve yardimcilari olsun

  3. dfevlet ne yapsın kps oda çok uzmanlık sartı koyuyor mansAllah çok ünüversiteliler var lise mezunları ne yapsın ALLAH herkesin yardımcısı olsun hayat zor..

  4. Sa yın Büyüklerim Allah rızası için önlisans mezunlarınada kadro verin saygılarımla

  5. Güzel bir bölüm ve güzel bir derece ile üniversiteyi geçtiğimiz senenin ortalarında bitirdim. Öğrenciliğimde 30 civarı kısa film projesini yürüttüm , 10 adet belgesel, 5 6 tanede reklam tanıtım filmi, bunların yanında düğün ve ürün fotografçılığı gibi işler yaptım. Sadece sinema ve fotograf değil bilişim, web geçmişimde var fakat Ankara'ya ailemin yanına döndüğümden beri işsizim ve yaklaşık bir yıl olmak üzere. Bu süreçte sokak sokak gezerek pazarlama işi, çok bilindik bir markanın uyduruk ürünlerini satmak için satış danışmanlığı gibi işler yaptım. Şimdilerde ara ara yakınlarım temizlik ve çaycılık gibi iş teklifleriyle bana ulaşıyorlar. Hatta geçenlerde öyle bir bunaldım ki dayımın bulduğu temizlik işini kabul ettim fakat ilerde kadro ihtimali olan bir kurumda olduğundan müşteşar tanıdık istiyorlarmış… Uzun lafın kısası o işte olmadı. Keşke diyorum..Keşke hayatımdan eğitim ve öğretimim için verdiğim (verdirdikleri) 18 yılın hesabını sorabileceğim biri olsa karşımda. Şimdi yaşım 25.

  6. mülakata katılacak olanların isim listesi hala neden açıklanmıyor????????????

  7. SAYIN BÜYÜKLERİM ALLAH RIZASI İÇİN BİRDE ÖNLİSANS MEZUNLARINA BAKIN VE KADRO VERİN LÜTFEN

  8. SAYIN BÜYÜKLERİM ALLAH RIZASI İÇİN TÜRKÇE ÖĞRETMENİ MEZUNLARINA BAKIN BİR DEĞERLENDİRME YAPIN KADRO AÇIN LÜTFEN SEVGİ EVLERİNE İHTİYAÇ OLABİLİR