Eğitim

YÖK : "10.Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı Duyurusu" Yaptı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) resmi internet sayfasından 10.Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı Duyuru yayımlandı. 12 Mayıs 2016 – 14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliği yapacağı “10. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı” hakkında bilgilendirme ve iletişim engelsizcaslistay@anadolu.edu.tr mail adresinden yapılıyor.

YÖK:  “Yüksek Katılım Bekleniyor”

YÖK tarafından yapılan duyuruda “10. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı” ‘na Üniversitelerde görevli Engelsiz Üniversite Birimi ve engelliklik alanda çalışmaları olan akademisyen, personel ve engelli öğrencilerin yüksek katılım sağlanmasının beklendiği dile getirilmişti. Yükseköğretim Kurulu resmi internet sayfasından yapılan duyuru şu şekilde ; 


12-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Eskişehir’de “10. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı” düzenlenecektir. Çalıştaya ilişkin bilgilendirme ve iletişim engelsizcalistay@anadolu.edu.tr internet sayfasından yapılmaktadır.

Kamu haberleri , akademik haberler ve çok daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam ediniz. Kamupersoneli.net’in ücretsiz mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek ilgili duyurulardan her yerde haberdar olabilirsiniz.



Söz konusu çalıştaya üniversitelerin Engelsiz Üniversite Birimi görevlileri ve engellilik alanında çalışma yapan akademisyen, personel ve engelli öğrencilerin katılımının sağlanması beklenmektedir.